ראשי » ניהול מערכות מזון והסעדה » מנהל מזון ומשקאות בכיר F&B

ההרשמה בעיצומה

זה הזמן שלך ללמוד מקצוע!
מלאו את הפרטים לקבלת ייעוץ או רישום:
 מאשר/ת את תקנון אתר מישלב

מנהל מזון ומשקאות בכיר F&B





מסלולי לימוד
ערב
מיקום
תל אביב / למידה מרחוק
מתכונת למידה
פרונטלית / מקווננת (זום)


הקורס ומטרותיו

הקניית כלים וטכניקות חדשניות בתחומים קולינאריים, שיפור תהליכי עבודה למתן פתרונות טובים מהקיים בעולם המסעדנות, פיקוח ובקורת על קניות מזון ומשקאות, זיהוי נקודות תורפה, ניהול מקצועי של כנסים ואירועים, ניהול בארים, בתי קפה, תורת היינות, תברואה, היגיינת מזון, עבודה חכמה מול המטבח והשף ועוד …


קהל יעד ותנאי קבלה

מנהלי אירועים, מנהלי מסעדות, שפים, אנשי מזון ומטבח המעוניינים להתמקצע בתחומם.


נושאי לימוד

מבין נושאי הלימוד מבוא לעולם המסעדנות וניהול מזון ומשקאותניהול חדרי אוכל ומסעדות ALA-CARTEתקשורת בינאישית גישור ניהול סכסוכיםניהול השרות במזנונים ובשירות עצמי –חידושיםניהול צוותים בחדרי אוכל מסעדות ואירועים TOCביקורת מזון ומשקאות דוחות/שיפור ביצועיםזיהוי נקודות תורפה , אכיפת נהלי עבודההקטנת תופעת הבזבוז, ביקורת תחנותביקורות יינות ומשקאות חריפים .מדדים תפעולים נקודות להשוואה/דוחות ביצועהצטיידות רכש קניות מזון ומשקאותניהול מלאים קבלה ורישום סחורות מזון ומשקאות .מחסן/הנפקות/מלאים/רמת מלאי מחסן/רמת מלאי ישיר ותחנות /הגדרת צרכיםאחסון וניהול מלאי מזון ומשקאותהיבטים משפטיים /חוזים ומכרזים והתקשרויותדיני חוזים הסכמים ומכרזים מזון ומשקאותאחריות אישית מקצועית מנהל מזון ומשקאותתלונות תביעות איסור הפליית מוצריםדיני עבודה יחסי עבודה/העסקת עובדים זריםברים –ניהול ותפעול ברים ומועדוניםמלאי חובה בברים / מינון משקאות בכיריםנוהלי עבודה בבר/הפעלת צוותים /סדנאות קוקטיליםבשר דגים ועופות/ מה מתאים למה/תקנותניהול ותפעול מטבחים מוסדייםהכרת יסודות הבישול : קלאסי/ מודרניכתיבה ועריכת תפריטיםניהול תכנון והפעלת צוות המטבח והשף.ארגון ותפעול אירועים וכנסים /שיפור ביצועייםמכירת אירועים/ סוגי אירועים ומסיבותדיני עסקים , התקשרות ועריכת חוזי מכירה .ניהול חכם של ספקים –שיפור ביצועיםבטיחות היגיינה ותברואת מזון מטבחייםHACCP למניעת ליקוייםדרישות משרד הבריאות עפ”י חוק/דיני כשרותמבוא לתזונה ותברואת מזון.ניהול באר ויינות :שילובים בפעילות מסעדותחדרי אוכל/אלומות ואירועיםיינות –הכרת סוגי היין /יקבים המובלים בארץ ובעולם. התאמת מנות לסוג היין .מכירת יינות במסעדות /אירועיםהכרת נוהלי מזיגה והגשה/ סדנת טעימות יינותקפה –סוגי הקפה , תערובות מה מתאים למהדרכי הכנה /הצגה ומכירהמשקאות אלכוהולייםסוגי משקאות אלכוהוליים והתאמתםניהול מכירה והגשהסיור מקצועי/מבחן מסכם

סגל מרצים

רכז מקצועי: רונן ל. – מומחה לביקורת מזון, מבכירי הענף.
שף חיים כ. – שף יועץ מומחה מאסטר בשר, דגים, עופות.


תעודות

למשתתפים בקורס תוענק תעודת השתתפות בקורס ניהול מזון ומשקאות מטעם מכללת מישלב.
* ניתן לקבל בנוסף תעודת כיס – בתוספת תשלום.


מסלולי לימוד

מתכונת: למידה פרונטלית / למידה מקווננת (זום).
מיקום: תל אביב (כיכר המדינה) / למידה מקווננת (זום).
מסלול ערב: אחת לשבוע - 17:00-20:30


  גרסת הדפסה (PDF)
* המכללה שומרת לעצמה את מלוא הזכות להוסיף ימי לימוד, לשנות חלק מתכני הקורס והרכב המרצים, עפ"י שיקול דעתה המלא ובהתאם להתקדמות הכיתה, תוך הקפדה על היקף שעות הלימוד.
זה הזמן שלך ללמוד מקצוע!
מלאו את הפרטים לקבלת ייעוץ או רישום:
 מאשר/ת את תקנון אתר מישלב