ראשי » ניהול מערכות מזון והסעדה » ניהול מטבח מוסדי ומערכות הזנה

ההרשמה בעיצומה

זה הזמן שלך ללמוד מקצוע!

מלאו את הפרטים לקבלת ייעוץ או רישום:

 מאשר/ת את תקנון אתר מישלב

ניהול מטבח מוסדי ומערכות הזנה






הקורס ומטרותיו

הקניית ידע נרכש לניהול מטבח מוסדי, בקנה מידה קטן כגדול, הן בתחום הכלכלי והן בתחום הנעת עובדים. הכרת השוק, הטכניקות והחידושים הקיימים בו והשתלבות נכונה ומהירה בשוק התחרות, תוך ניצול מרבי של המשאבים העומדים לרשותם.


קהל יעד ותנאי קבלה

קורס ניהול מטבח מוסדי מיועד למנהלי מערכות הזנה, קבלני מזון, אקונומים, מנהלי מטבח, טבחים, שפים, מנהלי חברות קייטרינג ושירותי הסעדה או מפריטים שירותים אלה.


נושאי לימוד

מבין נושאי הלימוד מהות המטבח המוסדימטבח מוסדי מול מטבחים אחריםמגמות חדשניות במטבח המוסדיתכנון מטבח מוסדי, מבנה, ציוד וכליםאחזקת ציודתכנון תפריטסוגי תפריט- תפריט חודשישיטות בישול קלאסית ומודרניתפחת מזוןכח אדם נדרשתמחור התפריטמדידת עבודהניהול רכש מנהלי מטבחיםניהול פיננסיניהול המלאי ובקרת מזוןניהול החשבונותפיתוח עסקי מזוןדיני עבודהדיני עסקים + יזמות עסקיתדיני חוזיםחוקים ותקנות – מ.הבריאותתברואת מזוןבקרת איכותשימורי מזוןסוגי שירותטיפול בתלונותתזונה

סגל מרצים

מרכז הקורס: אילן ר. , שף ומרצה בכיר ( יו”ר איגוד השפים) (ל).
שף חיים כ. , מומחה בכיר בענף הבשר, דגים ועופות.


תעודות

לעומדים בדרישות הקורס בהצלחה תוענק:
תעודת “ניהול מטבח מוסדי ומערכות הזנה” מטעם מכללת מישלב.
* ניתן לקבל בנוסף תעודת כיס – בתוספת תשלום


מסלולי לימוד

מתכונת: למידה פרונטלית / למידה מקווננת (זום).
מיקום: תל אביב (כיכר המדינה) / למידה מקווננת (זום).
מסלול בוקר: אחת לשבוע - 09:00-15:00
מסלול ערב: אחת לשבוע - 17:30-20:30

* המכללה שומרת לעצמה את מלוא הזכות להוסיף ימי לימוד, לשנות חלק מתכני הקורס והרכב המרצים, עפ"י שיקול דעתה המלא ובהתאם להתקדמות הכיתה, תוך הקפדה על היקף שעות הלימוד.

זה הזמן שלך ללמוד מקצוע!

מלאו את הפרטים לקבלת ייעוץ או רישום:

 מאשר/ת את תקנון אתר מישלב